Lanser & Gasservice

Gasservice en Lanser gaan vanaf nu samen verder onder de naam “Gasservice”. Deze strategische samenwerking brengt een bundeling van expertise, ervaring en middelen met zich mee, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Gasservice en Lanser hebben beide een goede reputatie opgebouwd op het gebied van installatie- en onderhoudsdiensten. Door onze krachten te bundelen, zullen we in staat zijn om onze klanten nog beter bedienen. Of het nu gaat om het installeren of repareren van apparatuur, het onderhouden van cv-ketels, of het leveren van advies op maat, bij Gasservice kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit en betrouwbare service.

Onderhoudscontract bestellen

Met de abonnementskiezer van Gasservice kunt u simpel en snel online een abonnement kiezen en afsluiten. Door de vragen te beantwoorden komt u direct bij de gewenste service uit. Heeft u tevens een storing, meldt u dat dan in het opmerkingenveld. Staat uw toestel er niet bij of heeft u andere vragen over onderhoudsabonnementen? Neem dan telefonisch contact met ons op of gebruik het contactformulier.

Abonnement