Veilig en zorgeloos gebruik kunnen maken van de verwarming, koeling of ventilatie in uw woning of bedrijf begint met een goede installatie en een betrouwbare partner die uw installaties in topconditie houdt.

De allerbeste kwaliteit

Naast een servicegerichte instelling staan kwaliteit en deskundigheid bij ons bovenaan. Om onze dienstverlening op een zo goed mogelijke manier uit te voeren zorgen we voor gemotiveerde en kundige servicemonteurs.

Voor u is het tevens prettig te weten dat we als bedrijf de nodige certificeringen kunnen overleggen. Stuk voor stuk onafhankelijke oordelen van brancheorganisaties die u zekerheid kunnen geven over de kwaliteit van het geleverde werk. Ook zijn wij gecertificeerd om bodem gebonden warmtepompsystemen te mogen installeren en onderhouden.

OK CV

OK CV is het enige kwaliteitslabel voor veilig en energiezuinig verwarmen. Een installatiebedrijf met het OK CV logo voldoet aan strenge eisen en werkt met Energie Service Specialisten om uw cv-ketel te inspecteren en onderhouden. De Energie Service Specialist is een gediplomeerde monteur die het ketelonderhoud bij u thuis uitvoert. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw cv-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant en dat de monteur alles uit de kast haalt om in uw huis voor zo veel mogelijk veiligheid en energiebesparing te zorgen.

OK CV

Meer over Gasservice | Gaswacht

Contact
Certificering
Historie