Reinigen van de Mechanische Ventilatie

De mechanische ventilatie draagt bij aan een gezonde leef- of werkomgeving. Het zorgt ervoor dat er steeds vervuilde lucht uit het pand wordt afgevoerd en er door de ventilatieroosters verse lucht naar binnen stroomt. Zeker nu de woningen en bedrijfspanden steeds beter geïsoleerd worden is het van belang dat de lucht in het pand ververst wordt. Naast de mechanische ventilatie bestaan er ook Warmte Terugwin Units (WTU’s). Deze voeren zowel lucht aan als af. Deze systemen hebben een aan- en afvoerkanaal.

Naast het installeren en onderhouden van de mechanische ventilatieboxen en WTU’s kunt u bij ons ook terecht voor het laten reinigen van de bijbehorende ventilatiekanalen. Door het continu afvoeren van lucht hopen stofdeeltjes zich op in de ventilatiekanalen. Doordat de kanalen langzaam dichtslibben met stof zal er steeds minder lucht verplaatst kunnen worden met als gevolg onvoldoende verse lucht in huis. Ook kan het stroomgebruik toenemen en kunnen er geluidsklachten ontstaan.

Om ervoor te zorgen dat uw mechanische ventilatie of WTU goed blijft functioneren adviseren wij u om, bij normaal gebruik, de kanalen één keer in de zes jaar te laten reinigen.

Het tarief voor het reinigen van de kanalen van een Mechanische Ventilatie of een WTU is 215,- euro inclusief BTW. Dit is exclusief het reinigen van de Mechanische Ventilatie of WTU zelf. Hiervoor kunt u een abonnement afsluiten. Reinigen is alleen mogelijk als het ronde starre kanalen zijn.

Als u uw mechanische ventilatie vervangt of laat onderhouden is dat ook een goed moment om meteen de kanalen te laten reinigen.

Aanbieding Combinatiekorting

Mechanische ventilatie

Als u bij ons een nieuwe mechanische ventilatie koopt of al een onderhoudsabonnement heeft op uw mechanische ventilatie of WTU en de werkzaamheden worden gelijktijdig uitgevoerd, dan kunt u korting krijgen op het reinigen. Bel of mail voor meer informatie en de voorwaarden naar de afdeling Verkoop via verkoop@gasservice.nl of 0251-245454.

Resultaat

Voor reinigingVoor reiniging
Voor reinigingVoor reiniging
Voor reinigingVoor reiniging

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op