De kracht van powerflushing

Powerflushing is de meest efficiënte en doeltreffende manier om het centrale verwarmingssysteem te reinigen. Ook kan afzonderlijk van elkaar alleen de vloerverwarming of alleen het leidingwerk en de radiatoren gereinigd worden. Een krachtige stroom schoon water verwijdert onder gecontroleerde omstandigheden verontreiniging uit de vloerverwarming of de cv-installatie. Door de spoelpomp rechtstreeks aan te sluiten op het circuit wordt dit ontdaan van kalkaanslag, roest, slib en bacteriën. Daarnaast kunnen er cleaners of protectors toegevoegd worden. Met die cleaners wordt zelfs de meest hardnekkige verontreiniging verwijderd. Om een installatie ook in de toekomst schoon te houden kan er een protector gebruikt worden. Deze worden na de Power Flush toegevoegd aan het systeemwater zodat de installatie langdurig beschermd wordt.

Een schoon verwarmingssysteem zorgt voor een beter rendement en dus minder kosten. Voor een offerte voor het laten reinigen kunt u contact met ons opnemen via verkoop@gasservice.nl of 0251-24 54 54.

Apparatuur

Voor het reinigen van uw vloerverwarming, cv-ketels of radiatoren maken we gebruik van Fernox apparatuur. Fernox Power Flush lost doorstroomvertragingen in één behandeling op. Zo behaalt een centrale verwarming, vloerverwarming of warmtepomp weer haar maximale rendement. Voor extra reiniging of bescherming maken we gebruik van Fernox Cleaner en Fernox Protector.

Resultaat

Voor reinigingVoor reiniging
Voor reinigingVoor reiniging
Voor reinigingVoor reiniging

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op