Onze vernieuwde website

Gasservice | Gaswacht is constant in beweging. Naast de gebruikelijke werkzaamheden in onderhoud, storing service en installatiewerk, is Gasservice | Gaswacht ook intern volop in beweging. Het team van Gasservice | Gaswacht groeit gestaag en er worden regelmatig nieuwe projecten gestart. Bij deze ontwikkeling hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Met trots presenteren wij onze vernieuwde website die ontwikkeld is met alle technologieën van nu.

Een fris nieuw uiterlijk

Niet alleen het uiterlijk, maar ook de structuur van onze website is onder handen genomen. Alle diensten en producten die wij aanbieden zijn nu nog beter vindbaar op onze website. Onze vertrouwde onderhoudsabonnementen zijn nu nog overzichtelijker. Daarnaast kunt u nu ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen via onze nieuwspagina.

Meer gemak

Dankzij onze vernieuwde website kan je binnen een paar klikken service of onderhoud aanvragen, ook als je nog geen klant bent. Een onderhoudsabonnement is vaak goedkoper,  maar je kan er ook voor kiezen om eenmalig onderhoud of een eenmalige storing te melden.

Van gas naar duurzaam

Bij Gasservice | Gaswacht denken we altijd een aantal stappen vooruit. We hebben al jarenlange ervaring met het installeren van duurzame energie oplossingen. Wij zijn experts op het gebied van All-Electric oplossingen, Hybride systemen en Warmtepomp installaties. Deze informatie is uiteraard ook terug te vinden op onze vernieuwde website.

Constant in beweging

Gasservice | Gaswacht is altijd op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met een leuke werksfeer? Neem een kijkje bij onze vacatures! We zijn in verschillende regio’s actief. Zo kan je gebruik maken van onze diensten als je woonachtig bent in de regio van Alkmaar, Haarlem, Zaanstreek, Kennemerland en Meerlanden. Contact met ons opnemen kan telefonisch via 0251 – 245 454, per email via info@gasservice.com, en nu ook via ons nieuwe contactformulier.

2022-06-23T19:44:00+02:00

Deel dit artikel, kies je platform!

Ga naar de bovenkant