De Gasservice I Gaswacht organisatie kent een lange historie. Door de jarenlange ervaring kennen we alle ins-en-outs van de regio.

Een organisatie met historie

De Gasservice I Gaswacht groep is begonnen als Gasservice Kennemerland en in 1968 opgericht als coöperatieve vereniging. Het initiatief daarvoor werd genomen door de directie van het Gasbedrijf Beverwijk en Omstreken en enkele lokale installatie-bedrijven. In 1992 werd het werkgebied van Gasservice Kennemerland sterk vergroot door een samenwerking aan te gaan met Gaswacht Haarlem en Omstreken.

In 1994 betrok Gasservice Kennemerland het nieuwe hoofdkantoor in Heemskerk. In 2015 is het hoofdkantoor van Heemskerk verhuisd naar Velserbroek. Op het bedrijventerrein de Trompet in Heemskerk is wel een steunpunt van Gasservice Kennemerland aanwezig.

Verdere uitbreiding in de regio

Midden jaren tachtig startte de samenwerking tussen Gasservice Kennemerland en het gasbedrijf van de gemeente Velsen. Deze samenwerking werd nog concreter toen Gasservice Kennemerland de servicedienst van het Velsense gasbedrijf overnam. In 1985 werd een steunpunt geopend in IJmuiden. Omdat de werkzaamheden in het zuidelijke deel van Kennemerland toenamen, onder meer door de overname van Gaswacht Haarlem, was het nodig om een andere uitvalsbasis te betrekken.

In maart 1995 werd een nieuw gebouw geopend in Velserbroek dat dient als servicepunt voor deze regio. Om ook hier de warme relatie met het lokale gasbedrijf te benadrukken werd ook hier dezelfde architect gevraagd een ontwerp te maken en werden dezelfde bouwmaterialen gebruikt. De ligging van het steunpunt in Velserbroek is gekozen door de gemakkelijke bereikbaarheid van deze locatie. Iets dat snelle service aan de cliënten garandeert.

Gaswacht Meerlanden

Medio 1995 heeft Gasservice Kennemerland Gaswacht Meerlanden toegevoegd aan de organisatie en daarmee is niet alleen het gebied van deze dienstverlener flink vergroot, maar is ook een derde servicepunt aan de organisatie toegevoegd; in Hoofddorp.

Vanuit deze uitvalsbasis worden de servicewerkzaamheden in Amstelveen en de Haarlemmermeer gecoördineerd. De huidige regio die door de Gasservice Organisatie wordt bediend loopt van Heiloo en Zaanstreek Waterland tot Lisse en Vinkeveen, inclusief Amsterdam.

Meer over Gasservice | Gaswacht

Contact
Certificering
Historie