Sebastiaan werkt al zes jaar met veel plezier bij Gasservice. Hij komt op veel verschillende plekken en ontmoet allemaal mensen die hij nog nooit heeft gezien. Lees hieronder zijn verhaal.

Sebastiaan is zes jaar geleden begonnen bij Gasservice en werkt hier nog steeds met veel plezier. Hij maakte de overstap van de logistiek naar de installatietechniek, omdat hij graag wilde kunnen blijven doorgroeien in zijn werk. Het leuke is dat zijn vader hier vroeger ook heeft gewerkt.

Sebastiaan is, zoals veel collega’s, begonnen als onderhoudsmonteur. Inmiddels vervuld hij drie rollen, want hij is nu ook verkoopadviseur en storingsmonteur. Lekker afwisselend!

Storingen

Sebastiaan houdt zich in zijn dagelijks werk vooral bezig met storingen. “Storingen zijn altijd onvoorspelbaar. Juist het onvoorspelbare vind ik leuk aan mijn werk en het sociale. Sommige mensen maken zich zorgen dat ze geen warm water meer hebben en dat er grote kosten aan vast zitten om dat te herstellen. Ik stel de klant dan graag gerust, leg uit wat er aan de hand is en vaak is het niet zo ernstig als het lijkt.”

Eerlijk advies

Sebastiaan gaat als verkoopadviseur ook veel langs bij klanten om advies te geven over cv-ketels. Hij geeft altijd eerlijk advies en adviseert de meest betrouwbare cv-ketel, die past bij de wensen van de klant. En dat zijn niet eens altijd de duurste ketels! Hij is dan ook het ene moment bij de klant thuis en het andere moment zit hij op kantoor om offertes uit te werken. Zo heeft hij ook nog veel contact met zijn collega’s.

Bijzondere werkdagen

Als je bij veel klanten op bezoek komt, maak je natuurlijk ook bijzondere situaties mee. “Ik ben weleens bij een klant geweest, die om de vijf minuten aan mij vroeg wie ik was en wat ik in zijn huis deed.”

Elke dag met plezier naar zijn werk

Sebastiaan gaat elke dag met plezier naar zijn werk. ’s Ochtends stapt hij in zijn auto, zet hij een origineel cd’tje op en gaat hij (letterlijk) fluitend naar zijn werk. Want, naast dat Sebastiaan handig is als monteur, heeft hij nog meer skills. Hij maakt elke vrijdag muziek met verschillende bandjes en treed zelfs op.

Een aanrader

Zou je dit vak aanraden aan een vriend? “Ja, zeker! En het enige wat je echt nodig hebt, is een rijbewijs en een sociaal vermogen om met  klanten om te gaan”. En dat is waar, want Gasservice verzorgt namelijk een interne opleiding en een externe opleiding. Wat houd je nog tegen!

Heb je na het lezen van Sebastiaan zijn ervaringen ook zin om aan de slag te gaan bij Gasservice? Kijk dan eens op onze vacaturepagina en neem contact met ons op!