Een artikel van De Telegraaf laat zien dat mensen die een MBO-opleiding volgen en zich omscholen tot onderhoudsmonteur vaak al anderhalf jaar na hun studie meer verdienen dan mensen met een HBO-opleiding. Dit is interessant nieuws voor iedereen die denkt aan een nieuwe baan als onderhoudsmonteur.

De vraag naar goed opgeleide onderhoudsmonteurs groeit. Bedrijven zoeken naar mensen die machines kunnen onderhouden en repareren. Hierdoor is er veel vraag naar onderhoudsmonteurs, wat hun salaris verhoogt. Mensen met een MBO-opleiding die zich specialiseren in onderhoudswerk kunnen snel veel geld verdienen. Deze situatie, waarbij MBO-ers het financieel beter doen dan HBO-ers, is hoopvol voor mensen die nadenken over een technisch beroep.

Wat ook opvalt is dat MBO-ers snel kunnen omscholen en al anderhalf jaar na hun studie een goed salaris kunnen hebben. Dit maakt de keuze voor onderhoudsmonteur niet alleen financieel aantrekkelijk, maar ook tijdbesparend.

Daarbij wordt ook benadrukt dat onderhoudsmonteurs belangrijk zijn in verschillende sectoren, zoals de industrie, techniek en productie. Het is niet alleen een baan waar je goed mee verdient, maar ook een baan die belangrijk is voor bedrijven.

Kortom, het is nu een slimme keuze om onderhoudsmonteur te worden. Mensen met een MBO-opleiding kunnen snel een goed salaris verdienen en er is veel vraag naar onderhoudsmonteurs. Als je op zoek bent naar een leuke en goed betaalde baan, is nu het moment om deze stap te zetten naar een nieuwe en groeiende carrière.

Wil je meer weten over de carrierestap die jij bij Gasservice kunt maken? Neem dan contact met ons op, of kijk bij onze vacatures.