Kleine gebeurtenissen kunnen soms leiden tot grote veranderingen. Zo ook voor Max. In korte tijd maakte Max de overstap van zijn baan in een slagerij tot onderhoudsmonteur bij Gasservice. Zijn verhaal lees je hier.

Max (37) spendeert veel tijd met zijn gezin en is in zijn vrije tijd graag thuis. Op een dag werkte de cv-ketel niet goed en op het display werd een storing getoond. Max kreeg de storing zelf niet verholpen en besloot Gasservice te bellen voor hulp.

Binnen korte tijd stond Jaap, een ervaren onderhoudsmonteur, op de stoep. Jaap kon het probleem gelukkig snel oplossen. Tijdens de werkzaamheden raakten Max en Jaap aan de praat. Max vertelde dat hij al 17 jaar werkzaam was bij een slagerij en toe was aan iets anders. Jaap gaf aan dat Gasservice altijd op zoek is naar nieuw personeel. Max twijfelde, want wat weet iemand die in een slagerij werkt over dit soort installaties? Jaap stelde hem gerust en zei dat alles te leren is.

Max was wat terughoudend, maar tegelijkertijd nieuwsgierig. Later die avond vertelde Max zijn vriendin over het gesprek met Jaap. Ze moedigde Max aan en na een paar dagen besloot hij contact op te nemen met Gasservice.

Max werd uitgenodigd voor een gesprek, hij werd aangenomen en kon direct beginnen met een interne cursus. Na de interne cursus ging Max mee met ervaren monteurs om de fijne kneepjes van het vak te leren. Daar ontmoetten Max en Jaap elkaar voor de tweede keer, maar dit maal als collega’s.

Max gaat nu alweer geruime tijd zelfstandig langs klanten en in de avonduren volgt hij een opleiding tot onderhoudsmonteur. In korte tijd heeft hij een carrière-switch gemaakt, volgt hij een opleiding, en gaat hij met plezier naar zijn werk.

Op werkgebied is dit de beste keus die ik in een lange tijd heb gemaakt. Ik ga nog steeds elke dag weer met plezier naar mijn werk.“

Ben jij ook toe aan iets nieuws? Kijk dan naar onze vacatures of neem contact met ons op.

Max van Gasservice